Forum SpiritueelRotterdam.nl


Je bent niet ingelogd.

#1 25-04-2017 18:02:20

Paraview
Lid
Geregistreerd: 06-09-2011
Bijdragen: 8

Paraview Paranormaalbeurs 29 & 30 april 2017 Rotterdam Noord

PARANORMAALBEURS IN SPORTCENTRUM DE WILGENRING

Op zaterdag 29 en zondag 30 april  2017  zal in Sportcentrum de Wilgenring de Paraview Paranormaalbeurs van bureau View georganiseerd worden. Tijdens deze beurs zijn er talloze standhouders aanwezig die actief zijn op het gebied van new age en alternatieve geneeswijzen. Tevens is er op beide dagen (in een apart gedeelte) ook de Sieradenbeurs aanwezig. 

De Sieradenbeurs mag gratis bezocht worden met een toegangskaartje voor de Paranormaalbeurs.

Het is een beurs voor mensen die vragen hebben met betrekking tot hun relatie, gezondheid, werk, etc. of voor mensen die gewoon interesse hebben in deze materie en ermee willen kennismaken. In een gemoedelijke, ontspannen sfeer kan men bijvoorbeeld een aurafoto laten maken waarop te zien is hoe het karakter en persoonlijkheid is, kan men een consult krijgen waarbij aan de hand van een meegebrachte foto of ring een vraag beantwoord kan worden, kan men zijn gids ontmoeten of new ageproducten kopen. Gewoon rondkijken kan natuurlijk ook. Bovendien worden er in een aparte zaal lezingen over verschillende onderwerpen gegeven.

Opkomst new age en alternatieve geneeswijzen

Bureau View organiseert al sinds 1995 45 Paranormaal beurzen per jaar door heel Nederland. Gedurende deze jaren zijn new age en alternatieve geneeswijzen voor veel mensen steeds meer ge´ntegreerd in het dagelijkse leven. De gedachte leeft dat het leven meer moet inhouden dan alleen werken, eten en slapen. Er is meer aandacht voor verdieping van het leven en voor ontspanning. Tegenwoordig worden er bijvoorbeeld veel zelfhealing boeken gelezen, bestaan er talloze new age winkels, doen veel mensen aan yoga of andere ontspanningstechnieken en hebben de alternatieve genezers het steeds drukker.

Standhouders

Op de Paranormaal beurs kunnen bezoekers kennismaken met new age en diverse alternatieve geneeswijzen. Bureau View is er in geslaagd om een zo groot mogelijke uiteenzetting van activiteiten in een openbaar gebouw te krijgen, zodat bezoekers een goed beeld krijgen wat er zoal is op alternatief gebied. Zo kunnen er onder andere (ÚÚn of meer) paragnosten, helderzienden, magnetiseurs, handlijnkundigen, tarotkaartleggers, astrologen, iriscopisten, numerologen, hypnotherapeuten, re´ncarnatietherapeuten, klankhealers, auralezers en -tekenaars, auracamera┤s, gidszieners en -tekenaars, reikimasters, pendelaars, masseurs aanwezig zijn. Bovendien is het mogelijk om new ageproducten te kopen, zoals beeldjes, wierook, edelstenen, sieraden, muziek en boeken of diverse gezondheidsproducten als olien en voedingsproducten.

Lezingen

Gedurende beide dagen worden er verschillende lezingen met zaaldemonstraties gegeven die gratis bezocht kunnen worden. Hieraan werken bekende paragnosten en andere alternatieve genezers mee. De lezingen gaan bijvoorbeeld over helderziende waarnemingen, numerologie, handlijnkunde, reiki, gidsen en de helende kracht van edelstenen.

Sieradenbeurs

Tegelijkertijd wordt in dezelfde locatie op beide dagen de Sieradenbeurs gehouden. Diverse standhouders zullen een verscheidenheid aan sieraden en kralen tentoonstellen aan de bezoekers. Er zijn bijvoorbeeld designsieraden, kettingen uit andere culturen en handgemaakte armbanden. Iedere deelnemer heeft speciaal voor de beurs een aantal aanbiedingen. Maar ook als iemand zelf een uniek sieraad wil maken, zit diegene op deze beurs goed. Je kunt hier namelijk allerlei soorten kralen en materialen vinden.

Bezoekers van de Paraview mogen deze beurs gratis bezoeken. Voor meer informatie: www.sieradenbeurs.nl

Overige informatie

Evenement:  Paranormaalbeurs

Datum: zaterdag 29 & zondag 30 april 2017

Lokatie: Sportcentrum de Wilgenring, Melanchtonweg 70, 3052 KV Rotterdam

Parkeren: gratis op parkeerterrein

Openingstijden: zaterdag van 12.00 ľ 17.30 uur. En Zondag van 11.00 ľ 17.30 uur.

Entreeprijs : (inclusief de Sieradenbeurs) 6,50 euro of 5,00 euro met kortingsbon (kijk op www.paraview.nl), 65+ 5,00 euro kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis.

Zie kortingsbon op www.paraview.nl voor meer kortingen bij de standhouders.Voor meer informatie: 071-5611934 of www.paraview.nl.

Offline

 

Bulletin Board voettekst

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson