Forum SpiritueelRotterdam.nl


Je bent niet ingelogd.

#1 16-05-2017 09:35:57

Marielle
Lid
Van: Rotterdam
Geregistreerd: 21-05-2014
Bijdragen: 99
Website

kennismakingsbijeenkomst cursus intuitieve ontwikkeling

Op 28 augustus2017 om 19.00 uur is er een kennismakingsbijeenkomst van de cursus intu´tieve ontwikkeling.  Tijdens deze bijeenkomst krijg je een goed beeld van de cursus.

Wat ga je doen in de cursus?

De cursus intu´tieve ontwikkeling bestaat uit tien bijeenkomsten. Het eerste gedeelte van de cursus gaat over jou, je verleden en ervaringen die opgedaan zijn. Wat is waardevol voor jou en wil je behouden? Wat is niet meer passend en
wil je loslaten?

Waarna zich een nieuw begaanbare weg openbaart die zich richt op jouw wensen. Wat is wezenlijk voor jou en waar wil je meer naar leven? Welke hartenwensen draag je in je en wil je realiseren? Wat vraagt het leven op dit moment van jou en welke vormen zijn er om hier mee om te gaan?

De cursus geeft handvaten, biedt steun en stimuleert inzichten zodat jij gesterkt wordt in wie jij oorspronkelijk bent. Het vertrouwen in jezelf, in combinatie met je innerlijke kracht, intu´tie en jouw waarheid worden gestimuleerd om geleefd te worden.

De technieken waarmee gewerkt worden zijn:

Een breed scala aan energiewerk wordt ingezet en aangereikt. Gaandeweg raak je steeds meer vertrouwd met de werking van energie. Via een combinatie van creatieve vormen, meditaties, visualisaties en inzicht gevende methodes is het geheel vormgegeven.

Wat heb je je eigen gemaakt na het volgen van de cursus?

Na de cursus ben je in staat jezelf tot steun te zijn op verschillende levensgebieden. Je hebt geleerd meer te vertrouwen op jezelf en je eigen kracht is herkenbaar. Je hebt geleerd meer te vertrouwen op je intu´tie waardoor je je kan laten leiden in het dagelijks leven.

Je vermogen tot zelfrealisatie, via je hartenwensen en zielsintentie, is geactiveerd en meer eigen gemaakt. Wat maakt dat je jezelf sterker neer kan zetten op verschillende levensgebieden waarbij je kan vertrouwen op de door jou ingegeven levensweg. Ondersteund door het, versterkte, contact met je beschermers.

Praktisch:

De cursus vindt plaats in kleine groepjes, een gemoedelijke sfeer en met respect voor ieders eigenheid (350 euro; gespreide betaling mogelijk).

Ook is het mogelijk de cursus individueel te volgen (550 euro; gespreide betaling mogelijk).

Meer is te lezen op www.healingpraktijkmarielle.nl en vanzelfsprekend kan je vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie.

MariŰlle  /  www.healingpraktijkmarielle.nl

Offline

 

Bulletin Board voettekst

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson