Forum SpiritueelRotterdam.nl


Je bent niet ingelogd.

#1 16-07-2017 21:35:17

Eugénie
Administrator
Geregistreerd: 10-09-2007
Bijdragen: 718

Zomerschrijfweek inFrankrijk "Schrijf je eigen boek"door Geert Kimpen

Zomerschrijfweek Zuid Frankrijk
Dit is een leuke kans voor als je altijd al de wens heb gehad een eigen boek te schrijven, maar het er uiteindelijk toch niet van is gekomen!
Het boek Liefdesbang  van Hanna Cuppen die mee heeft gedaan met de schrijfweek,heeft de publieksprijs
Beste Spirituele Boek 2015 gewonnen.

Schrijf je in....!
Magische zomerschrijfweek in Katharenland

Van zaterdag 22 juli tot en met zaterdag 29 juli 2017
& van zaterdag 29 juli tot en met zaterdag 5 augustus

Inspirerende schrijfweek op het prachtige landgoed Terra Nova, met zicht op de Pyreneeën.
Met bestsellerauteur Geert Kimpen

De meest complete Schrijfweek in het Nederlandstalig gebied. De mooiste weg naar jouw boek in de boekhandel in 2017!

Deze Schrijfweek vindt plaats op een prachtig landgoed in Zuid Frankrijk, Terra Nova, met een adembenemende omgeving, een prachtig zwembad en sauna.

Wij bieden je een topprogramma aan, waarin je ingewijd wordt in alle aspecten die te maken hebben met het schrijven van een boek, en je wordt persoonlijk door ons gecoacht over jouw schrijfplan.

Volg de workshops waar jij juist nu behoefte aan hebt. Bespreek jouw boek met je persoonlijke schrijfcoaches.

Hieronder vind je alle informatie over de Schrijfweek.

Droom jij van je eigen boek? Wil jij een spannend, mooi, ontroerend, persoonlijk of inspirerend verhaal vertellen? Een werkboek, thriller of inspirerende roman? Jouw levensverhaal, historische roman, managementboek of sprookje? Die ene dichtbundel, dat stappenplan of een bloemlezing erotische verhalen? Het boek dat jouw coaching-praktijk op de kaart zet? Loop je al lang met een idee rond? Voel je dat dit het moment is om aan de slag te gaan?

Laat je dan nu inspireren door bestsellerauteur Geert Kimpen die een week lang, samen met zijn team, jouw persoonlijke schrijfcoach is.

SCHRIJF JE IN: www.geertkimpen.com

"Mijn grote inspiratiebron: de Schrijfweek van Geert Kimpen. Wat jullie in deze week mogelijk hebben gemaakt, staat gegrift in mijn hart. De passie en liefde waarmee jullie het schrijversvak doorgeven, heb ik in iedere vezel gevoeld"
- Hannah Cuppen, Liefdesbang (Beste spirituele boek 2014)

Voor wie?

Voor iedereen die zijn schrijfwens serieus neemt en een week lang in zichzelf wil investeren. Voor zowel beginnende als gevorderde auteurs, zowel fictie als non-fictie. Voor wie voelt: dit is het moment. Voor iedereen die weet dat uitstellen niet langer een optie is.

Wat gaan we doen?

We gaan aan de slag met jouw idee, jouw tekst, jouw verhaal.

We krijgen scherp wat jou voor ogen staat en hoe je deze wens tot werkelijkheid kunt brengen. Jij en jouw boek zijn het uitgangspunt. Onze doelstelling is dat jouw boek straks in de boekhandel ligt.

Hoe?

Wij sturen jou een 'Schrijfplan' dat je op voorhand voor ons invult zodat wij weten wat jou voor ogen staat.

Jij krijgt gedetailleerde feedback op dit Schrijfplan, en hebt persoonlijke coaching gesprekken waarbij wij helpen jouw plan te realiseren en jij ons ál je vragen kunt stellen.

Daarnaast geven we dagelijks workshops rond alle technische, praktische en inhoudelijke aspecten van het schrijven. Workshops over de blauwdruk van je boek, de structuur, het geheim van een non-fictie bestseller, hoe je jouw theorie levendig maakt, plot, personages, synopsis, vorm, stijl, het schrijven van een erotische scene, hoe je een uitgever vindt, voor- en nadelen van self publishing, hoe je jouw boek in de wereld zet, hoe je lezingen en interviews geeft en… het grootste geheim van de schrijver.

Bezielde en bevlogen workshops vanuit onze jarenlange praktijkervaring, waarin we al onze geheimen delen. Met praktische en inspirerende oefeningen die jouw schrijven een boost geven. Workshops die je alle gereedschap geven om jouw verhaal te schrijven.

Bovendien verrassen we je nog met tal van andere activiteiten, kun je vrijelijk uitwisselen met medecursisten met dezelfde droom en verblijf je in jouw kamer. Je kunt in alle vrijheid schrijven, op je kamer, in de natuur, op het terras, bij het zwembad… zonder alledaagse afleidingen. Vanzelfsprekend kun je ook zwemmen, wandelen, een sauna nemen, of wat jij ook maar nodig hebt voor inspiratie.

Het bijzondere is; niéts moet. Wij bieden een overvloedig programma aan, maar jij bent volledig vrij te kiezen aan welke onderdelen je wel en niet deelneemt. Omdat wij weten dat schrijvers zich niet in hokjes laten dwingen. Jij kiest jouw persoonlijke programma uit ons totaalmenu. Of je volgt alles. Aan jou de keuze."Ik heb een boek geschreven, het is gelukt! Heerlijk gevoel! Binnenkort komt het uit. Dank je wel ! 2e boek is in de maak."
- Daniël

Er is slechts plaats voor een beperkt aantal deelnemers. Boek vandaag nog om een plaats te hebben!

Meer info bezoek zijn website: www.geertkimpen.com

Offline

 

Bulletin Board voettekst

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson