Forum SpiritueelRotterdam.nl


Je bent niet ingelogd.

  • Index
  •  » Prikbord
  •  » Transformatie van relaties naar de nieuwe tijd Manuela van der Knaap

#1 28-10-2017 22:57:15

Eugénie
Administrator
Geregistreerd: 10-09-2007
Bijdragen: 718

Transformatie van relaties naar de nieuwe tijd Manuela van der Knaap

Transformatie van relaties naar de nieuwe tijd

Door Manuela van der Knaap

In dit artikel kun je lezen over de veranderingen waar velen met hun relatie nu doorheen gaan. Dit is een persoonlijk, maar zeker ook een collectief proces. Dit artikel maakt de veranderingen zichtbaar. Collectief gezien is dit de verschuiving van het Vissentijdperk naar het Watermantijdperk. Verder vind je ook nog wat informatie over wat actuele zaken voor de laatste maanden van 2017. Zoals het wegvallen van doelen, het ontstaan van een neutrale stilte in jezelf en je leven, waarin veel tegenstrijdigheden kunnen oplossen.


In het dagelijks leven is pijnlijk zichtbaar geworden dat oude vormen niet meer kloppen en ook in relaties wordt er gezocht en geprobeerd om nieuwe vormen te vinden. Dit artikel gaat over de omvorming van relaties van het oude geprojecteerde bewustzijn naar het eenheidsbewustzijn van het Watermantijdperk. Collectief hadden we het afgelopen jaar een activatie van genezing en vernieuwing op relatie gebied. *1 Voor velen zal de komende maanden zeer waarschijnlijk vooral veel vernieuwing, loslaten en transformatie brengen, op vele gebieden, maar ook op het vlak van relaties. Het voorwerk is gedaan het afgelopen jaar. Het gaat nu echt doorpakken voor de voorlopers. Deze omvorming van relaties die ik hier beschrijf blijft actueel voor iedereen die de stap naar de nieuwe energie in het dagelijks leven maakt. Dus ook als dit nog even op zich laat wachten, omdat je nog niet alle uitgeleende delen  (geprojecteerde inhoud) van jezelf in de ogen kunt kijken en omarmen en daarmee weer in eigendom nemen.

Heling relaties

Het is een flinke stap die de voorlopers nu aan het nemen zijn, om een derde dimensie relatie gebaseerd op dualiteit waarin we leven, om te vormen naar een nieuwetijdsrelatie. Vanaf september 2016 tot 10 oktober 2017 ging Jupiter door Weegschaal heen en werd dit proces van heling van verbindingen en relaties uitvergroot en daarmee voelbaar om vervolgens geheeld te worden. We zijn vooral verbindingen die vervuild zijn geraakt aan het opschonen. Dus welke facetten van jezelf heb je ontkend in jezelf en geprojecteerd op de ander. Deze moeten worden gezien en teruggenomen worden uit het projectie mechanisme van de relatie.

Superheling

Omdat de zwarte Maan (instroom van Bronenergie) door Boogschutter loopt is in 2017 de werking van Jupiter erg krachtig. En Jupiter is al de krachtpatser van ons zonnestelsel en stimuleert heling, plezier en veerkracht. Maar in 2017 bemoeit De Bron zich als het ware met de standen van Jupiter en daardoor worden we aangesproken om eenheid te herstellen waar in 2017 Jupiter zijn invloed heeft. (Jupiter is heer van Boogschutter en de zwarte Maan stond in Boogschutter in 2017 tot 10 oktober 2017. Na 10 oktober 2017 gaat Jupiter door Schorpioen) Heling wordt dan Superheling. In 2017 was het thema van heling ‘verbindingen’ en vanaf 10 oktober 2017 vragen macht en onmacht over het vinden van de juiste vorm voor je leven, acceptatie, transformatie van de vorm en loslaten onze aandacht.

Verlangen naar jezelf

In een (langdurig) bestaande ‘liefdesrelatie’, waarin jullie ook met bewustwording bezig zijn, is de kans groot dat het ook in jouw relatie rommelt. Het is goed mogelijk dat je een sterke verlangen hebt naar alleen zijn of om even helemaal alleen je eigen leven en energie te ervaren, los van de relatie. Het voelt misschien niet persé zo dat je uit elkaar wilt, maar het moet wel anders, het wringt, de oude vorm klopt niet meer. Dit is vooral nodig om je energiesysteem uit oude mechanismen los te maken en de vernieuwing toe te staan. Maar ook om jezelf opnieuw uit te vinden. Dit proces van het vinden van je eigen expressie is nog krachtiger geworden vanaf eind april 2017 toen de Noordelijke Maansknoop in Leeuw ging lopen. De Noordelijke Maansknoop in de horoscoop geeft de richting aan waarheen wij ons ontwikkelen en momenteel is dus de individualiteit en zelfexpressie steeds zeer krachtig in beeld. Deze astrologische stand is actueel tot ongeveer half november 2018.

Ruimte in de relatie

In een bestaande relatie is de moeilijkheidsfactor om echt ook je individualiteit te ervaren meestal groter. Er is veel respect, vertrouwen en ruimte nodig om in deze periode als individu ook te kunnen groeien. En om helemaal je eigen koers te vinden en ervaren. Ook moeten beide partners bereid zijn het proces aan te gaan en onder ogen zien wat je van jezelf op de ander projecteert. Dat wat je op de ander projecteert, zijn de zaken die je wel in je rugzakje hebt, maar in jezelf afwijst. Als het niet lukt om beide los te komen uit de oude projecties en vorm, dan is de kans groot dat de relatie uit elkaar spat. Vooral deze laatste maanden van 2017 zal de nadruk liggen op transformatie. Het afgelopen jaar kan een gevoel je overheerst hebben steeds maar compromissen te moeten sluiten in je relatie. (Jupiter als heer van de zwarte Maan in Weegschaal.) Het is het eigenlijk allemaal net niet. *2

Nieuwe ‘liefdesrelatie’

Als je een nieuwe liefdesrelatie hebt, dan kan het zijn dat het verliefd zijn wordt overgeslagen en je direct op een zelfstandige manier in vrijheid, vriendschap en gelijk-waardigheid verbinding maakt. Dan vorm je direct de relatie vanuit de nieuwe energie.

Omvormen relatie

Zij die daar aan toe zijn, zijn heel praktisch de dualiteit in zichzelf en het leven aan het helen, zodat je echt concreet kunt gaan leven met het brandpunt van de dagelijkse realiteit in de 5de dimensie. *3 In de oude 3D relatie werden de man-vrouw energieën gespiegeld, geprojecteerd. Het was erg moeilijk om uit de zuigende werking van de oude relatievormen te blijven, omdat het dan nodig was om continu bezig te zijn met bewustwording en groei.

Voor het gehele bericht:

www.nieuwetijdskind.com/transformatie-v … ieuwe-tijd

Offline

 
  • Index
  •  » Prikbord
  •  » Transformatie van relaties naar de nieuwe tijd Manuela van der Knaap

Bulletin Board voettekst

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson