Forum SpiritueelRotterdam.nl


Je bent niet ingelogd.

#1 21-02-2018 13:30:41

Paraview
Lid
Geregistreerd: 06-09-2011
Bijdragen: 10

Paraview Spirituele Paranormaalbeurs Ahoy 17 & 18 maart 2108

Paraview Paranormaalbeurs in Ahoy

Op zaterdag 17 en zondag 18 maart 2018 zal er voor de 35ste keer  in Ahoy de Paraview Paranormaalbeurs van bureau View georganiseerd worden. Tijdens deze beurs zijn er talloze standhouders aanwezig die actief zijn op het gebied van new age en alternatieve geneeswijzen. Tevens is er op beide dagen (in een apart gedeelte) ook de 21ste   Sieradenbeurs aanwezig. Alleen op zondag 18 maart zal ook Braco “en zijn gevende blik” aanwezig zijn en 3 lezingen geven. 

Het is een beurs voor mensen die vragen hebben met betrekking tot hun relatie, gezondheid, werk, etc. of voor mensen die gewoon interesse hebben in deze materie en ermee willen kennismaken. In een gemoedelijke, ontspannen sfeer kan men bijvoorbeeld een aurafoto laten maken waarop te zien is hoe het karakter en persoonlijkheid is, kan men een consult krijgen waarbij aan de hand van een meegebrachte foto of ring een vraag beantwoord kan worden, kan men zijn gids ontmoeten of new ageproducten kopen. Gewoon rondkijken kan natuurlijk ook.

Standhouders

Op de Paranormaal beurs kunnen bezoekers kennismaken met new age en diverse alternatieve geneeswijzen. Bureau View is er in geslaagd om een zo groot mogelijke uiteenzetting van activiteiten in een openbaar gebouw te krijgen, zodat bezoekers een goed beeld krijgen wat er zoal is op alternatief gebied. Zo kunnen er onder andere (één of meer) paragnosten, helderzienden, magnetiseurs, handlijnkundigen, tarotkaartleggers, astrologen, iriscopisten, numerologen, hypnotherapeuten, reïncarnatietherapeuten, klankhealers, auralezers en -tekenaars, auracamera´s, gidszieners en -tekenaars, reikimasters, pendelaars, masseurs aanwezig zijn. Bovendien is het mogelijk om new ageproducten te kopen, zoals beeldjes, wierook, edelstenen, sieraden, muziek en boeken of diverse gezondheidsproducten als olien en voedingsproducten.

Lezingen

Gedurende beide dagen worden er verschillende lezingen met zaaldemonstraties gegeven die gratis bezocht kunnen worden. Hieraan werken bekende paragnosten en andere alternatieve genezers mee. De lezingen gaan bijvoorbeeld over helderziende waarnemingen, numerologie, handlijnkunde, reiki, gidsen en de helende kracht van edelstenen.

Braco

Sinds 1995 geeft Braco ​zijn tijd aan zijn levenswerk om zijn gave met de mensen te delen. Hij geeft geen leer of levensfilosofie door, ook heeft hij nooit een interview gegeven aan media.​ ​Hij laat het aan anderen over om het geb​euren te beoordelen.​ ​
Wat hij geeft, is zijn blik. Hij staat enkele minuten zwijgend voor de groepen ​bezoekers en kijkt ze aan. Zijn bezoekers voelen vaak warmte, een diepe vrede, sommigen spreken over een gelukzaligheidgevoel of een innerlijk gevoel van "opgetild" zijn.
Ook problemen in het leven, moeilijkheden in het gezin en op het werk kregen in meerdere gevallen een onverwacht positieve wending.
Deelname aan zijn lezing is 22,00 euro inclusief entree voor de Beurs. Reserveren vooraf is mogelijk via https://www.paraview.nl/tickets.php. want vol is vol.

Sieradenbeurs

Diverse standhouders zullen een verscheidenheid aan sieraden en kralen tentoonstellen aan de bezoekers. Er zijn bijvoorbeeld designsieraden, kettingen uit andere culturen en handgemaakte armbanden. Iedere deelnemer heeft speciaal voor de beurs een aantal aanbiedingen. Maar ook als iemand zelf een uniek sieraad wil maken, zit diegene op deze beurs goed. Je kunt hier namelijk allerlei soorten kralen en materialen vinden Bezoekers van de Paraview mogen deze beurs gratis bezoeken. Voor meer info: www.sieradenbeurs.nl

Overige informatie

Lokatie: Ahoy, Ahoyweg 10, 3084 BA

Parkeren: parkeerterrein of gratis in de omgeving

Openingstijden: zaterdag van 12.00 – 17.30 uur. En Zondag van 11.00 – 17.30 uur.

Entreeprijs : (inclusief de Sieradenbeurs) 7,00 euro of 5,00 euro 65+ of met kortingsbon kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis. Rotterdampashouders 3,50 euro.

Entreeprijs Inclusief een lezing van Braco 22,00 euro. Zie https://www.paraview.nl/tickets.php om vooraf te reserveren want vol is vol.

Zie kortingsbon op www.paraview.nl voor meer kortingen bij de standhouders.

Voor meer informatie: beurzen @paraview.nl of www.paraview.nl

Offline

 

Bulletin Board voettekst

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson