Forum SpiritueelRotterdam.nl


Je bent niet ingelogd.

#1 03-03-2018 12:43:45

harmonia-schiedam
Lid
Geregistreerd: 26-10-2008
Bijdragen: 364

Nieuwsbrief Annet Mol - Februari 2018

https://kosmische-communicatie.email-pr … za_600.png

Kosmische Communciatie

‘Wat met een mens gebeurt, is karakteristiek voor hem.
Hij vertegenwoordigt een patroon en alle delen passen in elkaar.
Met het voortschrijden van zijn leven vallen ze stukje voor stukje
op hun plaats, overeenkomstig een voorbestemd plan.’

(C.G. Jung)

Dank allemaal voor jullie enthousiaste reactie op mijn boek ‘De Juffrouw op het Rozenblad’.
Ben er blij mee!...

Er zijn aardig wat nieuwe Nieuwsbrieflezers bijgekomen door de publiciteit rond mijn boek. Welkom allemaal! Voor jullie even iets over de achtergrond van de Nieuwsbrief die ruim tien jaar geleden ontstaan is vanuit de behoefte om niet alleen spirituele kennis en ontwikkelingen op dat gebied te delen, maar ook flauwekul daarover. Ik schrijf ernstig en gepast, maar soms ook met een flinke knipoog. Elke twee/drie maanden belandt er een Nieuwsbrief in je e-mailbox. Wil je daarvan af? Dat is met een klik geregeld. Elke mail heeft onderaan een link waarmee je je kunt uitschrijven. Geen probleem…
De Nieuwsbrief is gratis. Ik word niet gesponseerd en ik plaats ook geen advertenties. Dus ik kan schrijven wat ik wil en aandacht geven aan dingen die ik leuk vind. I’m free as a bird

Stap in je grootsheid

https://kosmische-communicatie.email-provider.nl/a/wdb3p4fpot/c/n1ezkwjh3y/bcXVDIhjjP_antonyjpg

Hoera! Er is weer een nieuwe druk verschenen van het boek Stap in je grootsheid van Tony Robbins. Alleen wel jammer dat het zo  duur is.
Drieëntwintig jaar geleden lazen Rob en ik het tijdens de kerstdagen en sindsdien staat het boek als een afgekloven botje in de boekenkast. Het gaf de boost die ik in elk geval nodig had en het boek veranderde ook mijn leven toen ik met de oefeningen (confronterend, hoor!) aan de slag ging. In de daaropvolgende jaren zijn er heel wat boeken bijgekomen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en NLP (waar het op gebaseerd is). Maar toch, het boek is als een eerste grote liefde…
Nieuwsgierig? Bekijk deze video eens.
https://www.ted.com/talks/tony_robbins_ … anguage=nl

Van de achterflap van het boek:
Door het lezen van dit boek onderneem je een fascinerende ontdekkingsreis en voorzie je jezelf van de kracht om jezelf en anderen te beïnvloeden met een ongeëvenaarde impact en precisie.
Je leert:
* wat je echt wilt in je leven en hoe je het kunt bereiken
* hoe je zelfsabotage elimineert
* hoe je je waarden en overtuigingen op één lijn brengt
* hoe je je passie en ambitie ontketent
* hoe je beperkende gedragspatronen doorbreekt
* vele andere wijsheden om je persoonlijk te ontwikkelen

Over de auteur
Al vele decennia staat Tony Robbins bekend als de nummer één succescoach van de Verenigde Staten. Wat begon als een commitment om mensen te helpen de kwaliteit van hun leven te transformeren, is gegroeid sinds Robbins om advies wordt gevraagd door leiders op allerlei
gebieden - presidenten, politieke leiders, Fortune 500 CEO's van multinationale ondernemingen, psychologen, topsporters, entertainers van wereldklasse, docenten en ouders. Hij is adviseur van diverse wereldleiders, prestatiecoach van topsporters als achtvoudig grand slam tenniskampioen Andre Agassi, Australië's beste golfer Greg Norman, drievoudig Europees kampioen boksen en drievoudig olympisch bronzen medaillewinnaar Arnold Vanderlyde en nog vele anderen.

Van Paranormaal naar spiritueel

Na jaren schreef ik weer eens een artikel voor ParaVisie: ‘Van Paranormaal naar spiritueel’. De rode draad in mijn boek ‘De Juffrouw op het rozenblad’. Ik stuur het mee. VanParaNaarSpiri.pdf         
Lukt het niet lukt om het bestand te openen, mail dan even als je het artikel wil lezen. Mail ik het naar je.
Mail het ook even als je een exemplaar van ‘De Juffrouw op het Rozenblad’ wilt kopen. Ik stuur het dan voor € 14,95 - inclusief verzendkosten - naar je toe.

Familieopstellingen

https://kosmische-communicatie.email-provider.nl/a/wdb3p4fpot/c/n1ezkwjh3y/8GredECicI_familieopstellingenjpg   

De Duitser Bert Hellinger was priester en schoolhoofd bij de Zoeloes en de kennis die hij daar opdeed verwerkte hij toen hij als psychoanalyticus aan de slag ging in het Westen. Hij ontwikkelde het systemisch werken, de familieopstellingen.
Een familieopstelling is een therapeutische sessie waarbij iemand een vraagstuk inbrengt en daar  helderheid over wil krijgen. Vaak gaat het om verstoorde familierelaties. Die persoon kiest uit de andere deelnemers een ‘representant’ van familieleden en zet hen in de ruimte om hem heen. Door deze levendige situatie en vraagstelling komen  verstrikkingen aan het licht die soms in eerdere generaties al hebben geleid tot stagnatie in het huidige leven van de deelnemer. Vaak komen die aan het licht als gevoelens, als gevolg van ingrijpende levensgebeurtenissen zoals het jong overlijden van een ouder of een kind, oorlogservaring en scheiding van ouders. Die onverwerkte gevoelens kunnen kinderen die later worden geboren onbewust en onbedoeld belasten, waardoor zij uit balans zijn. Aan de hand van eenvoudige instructies van de begeleider brengen de representanten beweging in de situatie en kan er rust komen tussen de personen (voorgestelde familie), voorgesteld door de representanten.
De methode wordt ook toegepast in organisaties, bijvoorbeeld om te onderzoeken waarom er stagnaties zijn in de ontwikkeling van een organisatie of waarom bepaalde conflicten telkens terugkeren. Dan wordt het organisatieopstellingen genoemd.

Bert Hellinger is zijn methode blijven ontwikkelen. Zijn boek ‘De wijsheid is voortdurend onderweg’ is daar het bewijs voor. Dit is een compleet overzicht van zijn werk, waarbij hij meer en meer ook de energetische bewegingen van de ziel opneemt. Zijn methode wordt ook door anderen op eigen wijze verder ontwikkeld of op een eigen wijze gepresenteerd.
Een daarvan is Els van Steijn die het boek ‘De fontein’ schreef. Een nieuwe en verfrissende blik op de familieopstelling.
Kijk naar een interview met haar.
https://www.youtube.com/watch?v=_kXoXskUYAI

Els van Steijn heeft interessante artikelen op haar website geplaatst. Zeker het lezen waard, voor jou persoonlijk, of als je werkt als therapeut.

    Dit is waarom kunnen ontvangen de basis is voor elke gezonde relatie.
    Wat de verbinding met je moeder je vertelt over je liefdesleven
    Dit is hoe je relatie met je vader doorwerkt in jouw leven

Astrologie. Al vijfduizend jaar een vak apart!

https://kosmische-communicatie.email-provider.nl/a/wdb3p4fpot/c/n1ezkwjh3y/Eclk9N58TP_horoscooptrumppng

Het is nauwelijks voor te stellen, maar 15.000 jaar voor Christus kerfden de mensen, levend in de oude steentijd, de maanfasen in de beenderen van dieren. Zij herkenden de bewegingen aan de hemel (astronomie) en het verband ervan met gebeurtenissen op de Aarde (astrologie).

Astrologie met een ritme als de maanfasen. Door alle eeuwen heen duikt het onderwerp elke keer in volle glorie op, zichtbaar voor iedereen, om daarna weer onder te duiken. Het lijkt een zelf regulerend  systeem. Alleen de astroloog die deze fasen begrijpt berust hier in en werkt in alle rust door aan zijn astrologische bevindingen. Een schuin oog gericht op de hemel, het andere op de horoscoop.
De astrologie van nu is niet meer die van tweeduizend jaar geleden, toen Claudius Ptolemeus (87 – 150) in zijn Tetrabiblos schreef: ‘… slaven en de sympathie of antipathie van hun meesters ten opzichten van hen, wordt belicht door het huis van de Kwade Geest.’
Ook al worden veel van inzichten van Ptolemeus nog wel degelijk gebruikt, een en ander is wel geëvolueerd en moet toch een beetje aangepast worden. Zoals bij de familieopstelling van Bert Hellinger gebeurt. Een goede ontwikkeling, want alles evolueert op Aarde. Ik ben er alleen wel een voorstander van om eerst terug te gaan naar de bron, de basis van de oorspronkelijke kennis, om van daaruit verder te werken. Die basiskennis moet je dan ook goed begrijpen, kunnen voelen en doorleefd hebben.

Naast de helderziende waarnemingen gebruik ik een horoscoop bij een sessie. Niet om een karakteranalyse te geven, want cliënten weten vaak haarfijn hoe ze in elkaar steken. Maar er is zoveel meer te zien in een horoscoop. Ik kijk naar de Maansknopen (waar ligt persoonlijke groei in dit leven, maar is moeilijk op te pakken) en naar Cheiron (waar ligt de zielenpijn). Transits worden bekekenen, hoe staan de planeten NU in je horoscoop? En als iemand voor een sessie komt rond zijn verjaardag wordt een Solar horoscoop (jaarhoroscoop) gemaakt.
De planeten kunnen ook bekeken worden als waren ze opgesteld voor een familieopstelling. In een horoscoop kun je zien welke problematiek er door ouders (onbewust) is meegeven aan kinderen. Maar ach, er zijn zoveel mogelijkheden met Astrologie. We kunnen nog wel vijfduizend jaar verder… 

Tabula Smaragdina, de Smaragden Tafel van Hermes Trismegistus
Het is waar!
Het is zeker!
Het is de volle waarheid!
Wat beneden is, is gelijk aan wat boven is,
en wat boven is, is gelijk aan wat beneden is,
zodat de wonderen van het Ene zich voltrekken.
En zoals alle dingen
uit het Ene geworden zijn,
door één middelaarschap,
zo zijn zij alle uit dit ene Huwelijk geboren.
De Vader ervan is de Zon;
de Moeder is de Maan.
De Lucht heeft het in haar schoot gedragen.
De Aarde is de voedster.Er volgen nog enkele coupletten. Opvallend genoeg zijn dat  de elementen: vuur (Zon), water (Maan), Lucht en Aarde die hier worden genoemd en in de Astrologie nog steeds van groot belang zijn. De tekst was in de 8ste eeuw al bekend maar is waarschijnlijk veel ouder.

Waar staat Cheiron in jouw horoscoop?

Op deze site kun je er achter komen waar Cheiron staat in jou horoscoop. Je hoeft alleen maar je geboortedatum in de vullen en het is gratis. Op de pagina staat ook een basis uitleg.
In de horoscoop kunnen andere invloeden deze uitleg tegenspreken. Wees je daarvan bewust. Elke geboortehoroscoop is uniek en laat zien hoe tijdens jouw geboorte de planeten stonden. Niet alleen de Zon, waarover  in de week- en maand horoscopen in tijdschriften wordt geschreven, maar ook: de Maan, Mercurius, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus en Pluto. En punten als: Cheiron en de Maansknopen. Die staan allemaal in jouw unieke levensgebied en worden dan niet als een kant en klare tekst geduid in de horoscoop.

De Juffrouw valt in de smaak
Mystiek.jpg    

Zoals ik eerder schreef heb ik fijne reacties gekregen op mijn boek, waar ik dus heel blij mee ben.
Toch mag de Juf best nog een zetje de lezerswereld inkrijgen. Misschien heb jij een netwerk met wie je mijn website kan delen: www.dejuffrouwophetrozenblad.nl of waar ik over het boek een lezing kan geven.
http://www.dejuffrouwophetrozenblad.nl/

Een kleine greep uit de reacties:
Vandaag heb ik De Juffrouw uitgelezen. En ik heb genoten! Zodra ik begon te lezen werd ik helemaal meegesleept in die andere wereld, jouw wereld. Sommige gebeurtenissen en scenes die erin voorkomen had je al verteld of had ik al gelezen, maar toch bleef het verrassend. Ik vind het heel knap hoe je de diepere lijn van je eigen persoonlijke ontwikkeling en jouw spirituele proces illustreert met de, vaak grappig, soms triest maar altijd levendig beschreven anekdotes van 'het spirituele leven' in Nederland in die tijd. Ik heb daar nu een veel beter inzicht in.
Ik denk dat het verhaal vooral zo goed werkt omdat je zowel IN de wereld zit en er ook sympathie voor voelt en jouw manier wil ontdekken, maar tegelijkertijd een stapje terug kunt doen en je kritische pet opzet. Dat maakt je verhaal evenwichtig.
En wat kun je toch goed schrijven; zo levendig en smeuïg. Een paar keer gebeurde het dat ik hardop lachte tijdens het lezen en Philip me verbaasd vanaf de bank aankeek.

Mariel Hacking

Ik wilde je laten weten dat ik erg genoten heb van je boek; het kwam voor mij op het juiste moment en heeft me een zetje in de goede richting gegeven. Bij mij ook herkenning zoals bij andere lezers en ik vond het ook duidelijkheid scheppen! En ook super dat je zo open over jezelf bent.
Ik heb de tijd genomen om het te lezen en vond het echt jammer dat ik het uit had. Op naar het tweede boek

Reis langs de mysteriën
   
https://kosmische-communicatie.email-provider.nl/a/wdb3p4fpot/c/n1ezkwjh3y/H3UQNxHmLb_oresmespherescropjpg

Ik hou van mysteriën en de symbolenwereld die er aan verbonden is. Mysteriën worden gezien als onbegrijpelijk, onverklaarbaar, bovennatuurlijk en iets dat zich in het verborgene afspeelt. Vandaar dat ze dan ook worden gelinkt aan geheime erediensten, mysterieuze feesten en inwijdingen die in het geheim werden gegeven. Er is veel kennis verloren gegaan over die inwijdingen en erediensten. Net als voor het voelen wat een symbool oproept, of wat een spirituele tekst kan doen voor een mens. En dat is niet in een workshop van een weekend te leren.
De stemmen van de Egyptische en Griekse goden zijn al eeuwen verstomd. Wat overbleef was de kennis in de mythen en ook sprookjes. God en Allah hebben hun plaats ingenomen. Hun leer lijkt weinig ruimte te geven voor een persoonlijke spirituele verbinding. De oppermacht staat centraal en verbinding lijkt alleen maar tot stand te kunnen komen door ge- en verboden.

Oude teksten – de Hermetische en Gnostische - kunnen we gelukkig nog wel lezen, maar kunnen we de kennis ook voelen? De woorden laten neerdalen in onze ziel? Kunnen we de reis naar binnen nog wel maken? Een reis waarvan de aankomst niet duidelijk is.  Zelfs over een verwachte aankomsttijd kun je niet spreken.
Een mysterie – of hét mysterie van leven en dood – willen doorgronden vraagt commitment. Een trouw zijn aan dat deel van jezelf dat hongert naar kennis en inzicht en dat niet gevoed wil worden met resultaten, certificaten, competitie of waardering.
In vroeger tijden werd de leerling begeleid door een meester die al een deel van de reis naar het mysterie had gemaakt. Die dus de route al een beetje kende.
Het mysterie ontrafelen, diepere spirituele kennis kunnen plaatsen lijkt in deze tijd een onmogelijke en eenzame opgave. Maar misschien is dat altijd al zo geweest. Hoort dat erbij.

Ik volg al jaren het spoor van kennis terug. Broodkruimels gestrooid door wijzen. Het is tot nu toe een prachtige innerlijke reis waarin – helaas vaak alleen -  mannen het grote mysterie: onze plaats in de kosmos, probeerden te doorgronden.
Een prettige bijkomstigheid van deze grote reis -  het grote mysterie te kunnen ontrafelen -  is dat de kleine mysteries, het lief en leed van het leven, veel zichtbaarder worden. Het onbegrijpelijke en onverklaarbare worden verklaard; het lichaam, de geest en de ziel verzoenen zich met de situatie en de reis gaat verder…

Jacob Slavenburg, cultuurhistoricus gespecialiseerd in gnostiek, biedt 20 uur filmmateriaal (hoorcolleges) met bijbehorende studiepakketten aan onder de titel: Reis langs de Mysteriën.
Zo heet ook zijn laatste boek:
‘…In deze tijd blijkt er een groeiende behoefte te ontstaan om, achter de tastbare feiten van de geschreven geschiedenis, de onmetelijke rijkdom van mythische beelden en symbolen te herontdekken. Volgens Carl Gustav Jung hebben deze oude mysteriën diep doorgewerkt in het bewustzijn van de mens. Een reis langs de mysteriën geeft daar een indringend verslag van…’

Hier een stukje hoorcollege...    https://www.youtube.com/watch?v=GjcUO9PbZL4&t=141s

#MythesToo

https://kosmische-communicatie.email-provider.nl/a/wdb3p4fpot/c/n1ezkwjh3y/o3pMC7ooPQ_schilderijnimfenjpg

Ik schrok toen ik op internet en in de krant las dat ze bij het Manchester Art Gallery het schilderij ‘Hylas and the Nymphs’ (1896) van de Engelse kunstschilder John William Waterhouse hadden weggehaald om de discussie te voeren hoe er met zulke afbeeldingen moest worden omgegaan in de #Metoo discussie.
Laat ik heel duidelijk voorop stellen dat ik faliekant tegen ongewenste intimiteiten ben. In mijn jongere jaren ben ik in Cairo op een markt aangerand en ook een keer ongevraagd ‘plat op de bek gekust’ door iemand en bij mijn borsten gegrepen. Door een bekende nog wel, vandaar mijn verwarring waardoor ik niet adequaat reageerde. Maar die persoon kan alsnog een knietje krijgen als ik hem tegenkom. Het blijft een gevoel van onmacht als iemand zoiets doet…
Maar laten we dit soort #Metoo handtastelijkheden niet verwarren met het uitbeelden van mythische taferelen die worden uitgebeeld op het schilderij.

Waterhouse schilderde zijn Hylas and the nymphs in 1896, toen hij zich op een hoogtepunt van zijn roem bevond. Hij hoefde geen werken meer in opdracht te maken, maar kon het zich veroorloven thema's te kiezen naar zijn eigen voorkeur. Die voorkeur richtte zich vooral op klassieke onderwerpen, vaak ontleend aan de Griekse mythologie. Zijn keuze voor het verhaal van Hylas, de knappe wapenknecht van Herakles, die verleid wordt door een zevental waternimfen, gaf hem alle gelegenheid zijn voorkeur tentoon te spreiden voor een mysterieuze oer-natuur, krachtige geïdealiseerde vrouwen en een enigszins dreigende atmosfeer, in dit geval verbeeld in het archetype van de femme fatale.

Het verhaal van Hylas de Dryopiër maakt deel uit van de mythe van Jason en de Argonauten. Hij is de gezel van Herakles en samen met hem een van de Argonauten die met Jason op zoek zijn naar het Gulden Vlies. Op het moment dat hij water haalt voor Jason, wordt hij plotseling omringd door een aantal nimfen, kan hun verleiding niet weerstaan en verdwijnt vervolgens in het niets. Jason en zijn Argonauten reizen verder zonder hem.

Het #Metoo verhaal is een ingewikkelde discussie geworden waarin veel door elkaar wordt gehaald en het is oppassen dat we niet in een maatschappij belanden waarin een welgemeend arm om iemand heen, vanuit een empathische gevoel, wordt gezien als een aanranding. Of dat alle vroegere- en hedendaagse kunst bekeken wordt als softporno.
Mannen zouden zich bewuster moeten worden van hun macht en vrouwen van hun kracht. Dan komt de balans in de handtastelijke situaties.

Laten we die macht en kracht wel blijven verbeelden in schilderijen en beeldhouwwerken. Zoals dat altijd al is gebeurd. En als dat goed is gedaan, dan grijpt zo’n kunstwerk je bij de strot, begrijp je de diepere essentie er achter.
‘Pluto en Proserpina’, een marmeren beeldhouwwerk in Rome van Gianlorenzo Bernini, is zo’n magnifiek stuk die de brute mannelijke kracht verbeeld en de onmacht van de vrouw. De uitgebeelde situatie is er een van toen de Goden nog over de Aarde heersten en ook te maken hadden met de lichte en de donkere kant van het leven, net zoals wij die hebben en ik zie daar niet zo snel verandering in komen. Ondanks de hele #Metoo discussie.
Boeddha zei het al: ‘Het leven is lijden…”

Symbolen en hun kaarten

https://kosmische-communicatie.email-provider.nl/a/wdb3p4fpot/c/n1ezkwjh3y/75yMXfaTcj_tarotjpg   

Ik heb verschillende sets Tarot kaarten en vond het een poos heel moeilijk om met kaarten te werken. Niet zo gek omdat ik altijd bevestiging zocht in boeken die vertelden wat ik zag, waardoor de kant-en-klaar duidingen me onzeker en lui maakten.
Een boek over de symboliek van de Tarot is zinvol, maar je moet die kennis wel weer los kunnen laten om met je eigen-wijsheid verder te gaan. Dus combineren van gevoel en verstand en je komt een eind.
Het duurde ook even voor ik de Tarot te pakken had die mij het meeste aansprak. Na verschillende sets te hebben geprobeerd hou ik het nu op de Zen Tarot van Osho. En ook dat is iets heel persoonlijks. Laat je niet verleiden om met kaarten te gaan werken, omdat die ‘het beste’ zouden zijn. Het gaat erom wat jij er bij voelt, hoe vertrouwt de afbeeldingen voor je worden of zijn. Zo vertrouwd, dat die een eigen ‘leven’ gaan leiden, waardoor je dichter bij het waarnemen komt vanuit je ziel.

Benieuwd wat jou aanspreekt? Kijk op deze link:  http://www.tarotweb.nl/
Er is ook een app voor de telefoon. Grappig, ga alleen niet bij elke vraag een kaart trekken. Dat werkt niet….

Ontmoeting met een ufo!
   
https://kosmische-communicatie.email-provider.nl/a/wdb3p4fpot/c/n1ezkwjh3y/GBavuVZPXn_alienjpg

Ik kreeg van Arie een hele leuke reactie op mijn vraag wie er wel eens een alien tegen het lijf is gelopen.

Onbekende vrienden (tekst Arie Smits)
Is er meer tussen hemel en aarde? Ik vond het altijd een nogal arrogante vraag. We leven in een onmetelijk groot universum. Overheden blijven zoeken naar onomstotelijk bewijs. Ik kreeg het in mijn schoot geworpen. Het bewijs over ‘anderen’ kreeg ik enkele jaren terug.
Er zijn ook lang verzwegen getuigenverslagen van hoog geplaatste militairen. Er zou zijn ingegrepen op momenten dat nucleaire wapens geactiveerd moesten worden. Tien raketten werden onverklaarbaar tegelijk uitgeschakeld. Onze stommiteiten werden voorkomen. Misschien omdat we op de mooiste planeet in het heelal leven. En het heelal moet een harmonieus geheel blijven.
Maar wie?

Rotterdam-Noord. Een vroege donkere ochtend en ik was te voet op weg. Op een gegeven moment werd mijn aandacht gegrepen zoals je je opeens intuïtief omdraait en iemand aankijkt.
De hemel was helder. Ik keek gericht naar een punt ver boven mij en merkte direct een grote zwarte vlek op aan de hemel. In die vlek stonden geen sterren. Mijn ogen volgden de contouren. Kort daarna zette de vlek zich met grote snelheid in beweging. Hij verdween in een steile bocht omhoog uit het zicht. Geen vuur of geluid.
Ik hield de ervaring bij mij en heb het niet eerder verteld. Ik had enorme binnenpret. Ik, een kleine man op aarde, had een UFO verjaagt. Ik wil niet dat fantasten hier mee weglopen omdat ik ‘weet’ dat ze belangrijk zijn voor ons. Mijn houding werd beloond.

Maanden later was ik voor een korte vakantie in Porto te Portugal. Daar bezocht ik  een kunstmuseum. Een van de werken bestond uit een groot doek waarop een weidelandschap. Op de voorgrond hielden twee armen een echt spiegeltje vast.
Thuisgekomen ben ik met die foto’s aan de slag gegaan. Bij het vergroten van enkele foto’s ontdekte ik iets in het spiegeltje. Dat deel maakte ik nog iets groter. Ik zag het uiterlijk van een mij onbekend wezen, enigszins vergelijkbaar met de wezens zoals ooit in Roswell gevonden.

Dit heb ik dankbaar mogen ervaren. Ik koester het nog altijd. Wij zijn maar nietig. Een ruimteschip zo kunnen camoufleren en wegvliegen zonder dat er iets van aandrijving, van vuur, was te zien. Dat geeft aan dat we ons belachelijk maken. Je kan zoeken tot je een ons weegt. Behalve wanneer je mijn geluk hebt. Ze kennen ons…

http://mwtrekking.com.br/wp-content/themes/mwtrekking/images/star.png

http://f.jwwb.nl/public/f/4/4/zonnewens/zonnewens-annet-mol.large.jpg?0.5436757509075492

Tot de volgende Nieuwsbrief!.......

___________________________________________________________________________________________

De nieuwsbrief van Annet heeft nog een aantal links naar onderwerpen die ook de belangstelling hebben van Annet en die ze met u wilt delen.
Hier de link naar de volledige nieuwsbrief:  https://kosmische-communicatie.email-pr … lsvxzqnez6.

Laatst bewerkt door harmonia-schiedam (03-03-2018 22:23:35)


Een goede leraar is iemand die iets uit
je haalt in plaats van iets in je stopt. (N.D Walsh)


http://harmonia-schiedam.nl/forum/index … 43eec981ea

Offline

 

Bulletin Board voettekst

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson