Forum SpiritueelRotterdam.nl


Je bent niet ingelogd.

#1 09-03-2018 18:36:44

Eugénie
Administrator
Geregistreerd: 10-09-2007
Bijdragen: 718

De kracht van je stem Marius Engelbrechtterug 14 mrt Ophodenpijl

De kracht van je stem - Marius Engelbrechtterug

wo 14 maart 20.00 uurde kerk€ 15,-

Workshop de scheppingskracht van je stem. ‘Muziek – dat zijn de vormen van de onzichtbare wereld’, zei Leonardo da Vinci. Wat gebeurt er eigenlijk als je zingt, of als je zang en muziek hoort?

Als je subtiel waarneemt kun je klanken als vormen, kleuren en bewegingen beleven.
Tijdens deze avond laten we ons inspireren door schilders, componisten en filmmakers, in hun zoektocht naar de vormen van klank.

Hoe beeld je muziek uit, hoe beeld je je innerlijk uit? We staan er weinig bij stil maar zelfs pioniers van de tekenfilm zochten naar de vormen achter de dingen, naar een onzichtbare werkelijkheid. Muziek is daar een ingang toe. Kan klank je echt aanraken? (Schubert zei van wel). Hoe komt het dat muziek al sinds mensenheugenis voor heling en inwijding wordt ingezet? Hoe komt het dat muziek mensen door oorlogen en crises heen trekt? Hoe kun je jouw antwoord op situaties klinken, hoe kun je jouw antwoord ‘leven’? Deze zoektocht door eeuwen heen is inspirerend voor iedereen die probeert de diepere onzichtbare bewegingen van het leven te herkennen.

Een avond stemexpressie met nadruk op de energetische aspecten van je stem. Tijdens deze avond ga je je stem op een nieuwe manier gebruiken en gaan we onszelf leren waarnemen als een kleurrijke energetische dans.
G
Deze avond is inclusief een drankje in de pauze.
Voor meer ingo: www.ophodenpijl.nl

Offline

 

Bulletin Board voettekst

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson