Forum SpiritueelRotterdam.nl


Je bent niet ingelogd.

#1 07-05-2018 16:20:25

janbouwjr
Lid
Geregistreerd: 13-10-2017
Bijdragen: 5

Parapsychologisch advies en Coaching door Jan Bouw.

Het eerste wat ik doe bij een privé consult is me op je afstemmen, je zou het scannen kunnen noemen. Tijdens deze scan krijg ik te zien en te voelen in wat voor lichamelijke en geestelijke toestand je bevindt.
Vanuit de metafysische wereld ontvang ik informatie vanaf je geboorte tot en met het heden. De informatie die je ontvangt geeft aan wat de oorzaak is van je problemen en van de situatie waarin je verkeert. De uitleg die je krijgt is zeer belangrijk voor je en kan je helpen om je leven overzichterlijker en hanteerbaarder te maken, ook ervaringen uit het verleden, zowel positief als negatief, ga je met andere ogen bekijken. Waardoor het mogelijk wordt om een geestelijke groei door te maken.
Ook wordt aangegeven wat je capaciteiten en je mogelijkheden voor de toekomst zijn. Een privé consult is een zeer verhelderende ervaring voor je en heeft een therapeutische invloed op je leven.
Via het contact met de metafysische wereld is voor mij ook contact met overledenen mogelijk. En uitgebreid informatie over metafysische onderwerpen door te geven, vragen te beantwoorden over je spirituele ervaringen en je daarbij te coachen.
Voor verdere informatie of afspraak:
Jan Bouw Parapsycholoog, mob. 06-20130673 of kijk op www.janbouw.com

Offline

 

Bulletin Board voettekst

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson