Forum SpiritueelRotterdam.nl


Je bent niet ingelogd.

#1 06-02-2016 21:12:07

Marielle
Lid
Van: Rotterdam
Geregistreerd: 21-05-2014
Bijdragen: 99
Website

Basisvertrouwen

Turbulentie is in deze tijd wat veel voorbij komt. Het oude laten zijn en het nieuwe verwelkomen brengt onrust in ons systeem.
Oude gewaarwordingen dringen zich op en gepaard gaand met emoties kan het lijken alsof er een tornado door ons heengaat. Oude angsten die opkomen om getransformeerd te worden.

Angst en woede vanuit onderdrukking of anderszins opgedane ervaringen vragen om ervaren te worden. Opkomend werkt bevrijdend. Toelatend creëert ruimte.
Als gevolg ontstaat er in ons systeem ruimte waar onderdrukte verlangens vrijkomen. Het toelaten van deze verlangens maakt dat er rust en ontspanning volgt.

De weg er naartoe vraagt vertrouwen en beslissingen nemen die ondersteunen. Onze gedachtes zijn een verlengstuk van deze weg. We kunnen onze beslissingen nemen aan de hand van eerdere ervaringen. Dat zou kunnen maken dat de beslissingen voortkomen uit een tekort aan basisvertrouwen.

We kunnen ook beslissingen nemen vanuit vertrouwen. Nieuwe vormen die aangeven welke weg we kunnen inslaan. Dat vergt moed. Niet eerder bewandeld brengt spanning mee. Toch zal de moed die gevraagd wordt om achter je keuze te staan je vrij doen voelen wanneer je de uiteindelijke beslissing neemt.

Het is het lotsbesef dat maakt dat we allen één zijn en afhankelijk van de ander. Wanneer deze diepere vorm van besef, als wezenlijk onderdeel van onszelf ervaren, kunnen we de verantwoordelijkheid voelen drukken van onze keuzes.

De verantwoordelijkheid aanvaarden en accepteren wat ons te doen staat maakt dat we ons innerlijk vrij kunnen ervaren.

‘Ja zeggen’ tegen ons levensdoel en datgene wat het met zich meebrengt, geeft ons voldoening. Verrijkt ons leven en biedt een diepere vorm van berusting waarin we ons wezenlijke zelf tegemoet treden.
De spiegel van het leven geeft ons aan welke mogelijkheden en kansen geboden worden. We kunnen deze omarmen en gepaard laten gaan met vreugde en plezier. We geven het leven gestalte in een lichtere vorm.

Heb plezier terwijl je je leven uitbreidt met datgene waar jouw groeimogelijkheden liggen. Laat je hart dansen van vreugde wanneer zij je boodschappen influistert. Leg je oor te luisteren en kom jezelf tegemoet aan de boodschappen.

Vreugde zal zich spiegelen wanneer wij tegemoetkomen aan ons wezenlijk zelf en onze bijdrage leveren aan een vreugdevolle wereld.

Marielle / healingpraktijkmarielle

Op de hoogte blijven van nieuwe blogpost? Klik rechts onderaan de pagina op volg:

https://marielleblogt.wordpress.com

Offline

 

Bulletin Board voettekst

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson