Forum SpiritueelRotterdam.nl


Je bent niet ingelogd.

  • Index
  •  » Prikbord
  •  » Steun ons in strijd tegen Mutinationals!

#1 02-07-2016 20:24:18

Eugénie
Administrator
Geregistreerd: 10-09-2007
Bijdragen: 718

Steun ons in strijd tegen Mutinationals!

Beste mensen

Misschien schrijven we wel geschiedenis. Jij, ik en vele duizenden andere mensen. Als het ons lukt om TTIP te stoppen, dan is dat een fenomenale overwinning op vervuilende, uitbuitende en fossiele multinationals.

Maar om die overwinning veilig te stellen, móeten we ook het EU-Canada-verdrag CETA tegenhouden. Anders hebben Amerikaanse bedrijven als Monsanto, McDonalds en ExxonMobil via een achterdeur straks toch de mogelijkheid om ons aan te klagen voor wetten die hen in de weg zitten.

Milieudefensie heeft plannen. Grote plannen. Voor een grote demonstratie in het najaar, voor acties, voor het uitbouwen en versterken van ons landelijke netwerk van lokale actiegroepen.

Maak onze plannen mede mogelijk met een gift. Maak van onze strijd ook jouw strijd en jouw overwinning op TTIP en CETA!

We merken dat heel veel mensen aanvoelen hoe belangrijk deze strijd is. Omdat we onze toekomst, onze gezondheid en ons milieu niet toevertrouwen aan multinationals en hun aandeelhouders met alleen oog voor korte-termijnwinst.

En dat maakt dat we deze strijd kunnen winnen en tegen vervuilende multinationals kunnen zeggen: tot hier en niet verder. Dat geeft ons de hoop en de kracht om een andere economie, een ander Europa en een andere wereld mogelijk te maken. Ook voor onze kinderen.

Dat kunnen wij voor elkaar krijgen. Samen. Doe je mee? Ja, ik help de TTIP-campagne met een gift Met vriendelijke groet,
Freek Bersch
Campagneleider TTIP

Offline

 
  • Index
  •  » Prikbord
  •  » Steun ons in strijd tegen Mutinationals!

Bulletin Board voettekst

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson