Forum SpiritueelRotterdam.nl


Je bent niet ingelogd.

  • Index
  •  » Prikbord
  •  » Red de walvissen van gruwelijk Noorse traditie zeg Nee!!

#1 22-03-2017 20:01:15

Eugénie
Administrator
Geregistreerd: 10-09-2007
Bijdragen: 718

Red de walvissen van gruwelijk Noorse traditie zeg Nee!!

-------------------

Beste vrienden,

Over een paar dagen begint een gruwelijke Noorse traditie -- de bloederige slacht van honderden walvissen. Maar wij hebben een manier om NEE te zeggen tegen Noorwegen!

Walvissen zijn ontzagwekkende en prachtige wezens die met elkaar communiceren via zang en mensachtige emoties voelen. Maar elk jaar slacht Noorwegen honderden walvissen op brute wijze, hakt ze in mootjes en verwerkt ze tot diervoeding en schoonheidsproducten. Het is onvoorstelbaar, maar waar.

Tot nu toe is Noorwegen ermee weggekomen dat ze het belangrijkste land ter wereld zijn als het gaat om walvisvaart. Maar als wij massaal onze stem laten horen en Europese havens zover krijgen dat ze hun deuren sluiten voor Noorse walvisvaarders kunnen we dit veranderen. Het is ons eerder gelukt in IJsland -- en als we allemaal meedoen lukt het ons nog een keer. Teken de petitie in één klik:

Zeg NEE tegen Noorwegen!

Aan de Noorse overheid, de Europese Commissie en de regeringsleiders van alle landen die schepen met Noors walvisvlees toelaten:

Wij, bezorgde burgers van over de hele wereld, roepen de Noorse overheid op een einde te maken aan de walvisvaart, en roepen andere regeringsleiders op hun havens te sluiten voor schepen die Noors walvisvlees vervoeren. Uw beslissing zou een precedent kunnen scheppen voor het redden van duizenden walvissen en het beëindigen van de walvisvaart in Europa.

Zeg NEE tegen Noorwegen!

Nederland en Duitsland zwichtten eerder voor de druk van Avaaz en partners om hun havens te sluiten voor IJslandse walvisjagers, we kregen een gigantisch walvisjager zover dat hij zijn deuren sloot, zetten druk op de Internationale Walvisvaartcommissie om de “wetenschappelijk walvisvaart” aan banden te leggen en we droegen bij aan het akkoord om 30% van de oceanen tot beschermd gebied te maken voor 2030.

Noorwegen is lang genoeg weggekomen met deze massaslachting en de Noorse overheid heeft zojuist zelfs aangekondigd de slachtquotas te willen verdubbelen! Maar dit is alleen lucratief als het vlees geëxporteerd kan worden, en daarvoor zijn ze afhankelijk van Europese havens die het transport van walvisvlees mogelijk maken.

Laten we een einde maken aan deze brute handel in betoverende dieren. Zodra 1 miljoen van ons hebben getekend zorgt Avaaz ervoor dat dit de grootste PR-nachtmerrie ooit wordt, zodat alle Europese havens Noorse walvisvaarders weigeren en zij voor eens en voor altijd ophouden met deze brute traditie. Voeg jouw naam toe en deel met iedereen

Zeg NEE tegen Noorwegen!

Dit is hét moment om deze barbaarse slacht te stoppen. Maar als wij niet zingen voor de walvissen zal niemand ze horen. Laten we zo hard zingen dat we niet genegeerd kunnen worden en totdat deze massamoord op walvissen voor eens en voor altijd stopt.

Met hoopvolle groet,

Rewan, Caroline, Diego, Allison, Emma, Danny, Alice en de rest van het Avaaz-team.
www.avaaz.org/nl

Offline

 
  • Index
  •  » Prikbord
  •  » Red de walvissen van gruwelijk Noorse traditie zeg Nee!!

Bulletin Board voettekst

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson